Søndagskurset ”Restitution efter en hjernerystelse (fokus på Fase 3) – kom godt igennem sårbarheden i Fase 3”

Restitutionstiden efter en hjernerystelse kan beskrives i tre Faser:

Fase 1, hvor der er en naturlig trang til at trække sig tilbage og væk fra lys og lyd og fælleskaber.

Fase 2, hvor der er flere dagligdags aktiviteter,  og en stigende fornemmelse af at kende sig selv igen. En stigende længsel efter at gøre de ting, man holder af og så opleve en slags tømmermænd, der blot fortæller, at man var lidt for længe ude, så fjernsyn lidt for længe, var lidt for længe på computeren og deltog lidt for længe i det hyggelige selskab. 

Så Fase 2 er fuld af håb og en spirende optimisme, men også meget udfordrende på grund af disse op- og nedture. Er man af natur mest ekstrovert og handlingsorienteret kan irritation og vrede komme i vejen for fremdrift, og er man overvejende introvert og reflekterende, er det modløshed og tendensen til at trække sig alt for meget tilbage, der kan blive udfordrende. 

Fase 2 er på dén måde følelsesmæssigt den sværeste. Man er på vej til Fase 3, hvor der er væsentligt flere dagligdags aktiviteter, og der er lavet gode fleksible aftaler med arbejdspladsen. Nu er det stressbarheden, som er på spil og skal tages alvorligt. Det handler meget om din mulighed og villighed til at tage dine grænsefornemmelser alvorligt, således at du skaber et frirum til at nulstille dig selv i korte pauser i løbet af din dag, tør sige fra over for arbejdsopgaver med udfordrende deadlines og også finder mod til at teste de udfordringer, der inspirerer dig mest.  

Kursusdagen vil bringe dig igennem rolige bevægelser og visualiserings- og fordybelsesøvelser, der passer til sårbarheden i Fase 3. Den er struktureret, så den bliver overkommelig og rar. Hensigten er, at den enkelte finder de trinbræt for fremdrift, større tryghed og ny tillid, der skal til for både at kunne være modig og samtidig fornuftig nok til at mærke efter, hvor energiniveauet ligger. At komme godt igennem Fase 3 vil under alle omstændigheder øge dit nærvær og din omhu omkring din egen og andres trivsel.

Pris: kr. 1.500,-.

Tilmelding: Send en mail til mail@hennyklindt.dk.