Generel information for 2020/2021:

Min klinik holder åbent helt som normalt, og alle relevante hygiejneregler samt brug af værnemidler anvendes i følge myndighedernes anbefalinger.

 

Tidsbooking til klinikken, telefonkonsultation eller Skypekonsultaion:

Kontakt mig venligst via telefon på 20 76 81 12 mellem kl. 8 og 9, mandag og onsdag. Uden for denne telefontid kan du enten lægge en besked på min telefonsvarer eller sende mig en mail på mail@hennyklindt.dk – og husk at inkludere dit telefonnummer, så jeg har mulighed for at ringe dig op. Så vender jeg hurtigst muligt tilbage.

For de, der måtte ønske fjernkonsultationer via telefon og Skype, kan jeg også udføre disse efter aftale (se forneden)

 

Kurser:

Mine søndagskurser for foråret er planlagt, og det første kursus finder sted d. 7. marts 2021. Temaet for dette kursus er ”Bindevævets smidighed (fokus på smerter og nedsat bevægelsesfrihed i kroppen) – få fornyet energi gennem bindevævstræning” (se nærmere i kursusbeskrivelsen for Kursus 1).

Se oversigten over alle 5 forårskurser hér.

 

Telefon-konsultationer:
 

Telefon-konsultationer med vejledning i at opnå bedre kropskontakt og større hvile- og afslapningsevne, f.eks. målrettet reduktion af uro og træthed fra stressbelastninger eller målrettet specifikke kropslige funktions- og smerteproblemer.

En telefonkonsultation varer 30 eller 50 min. og koster henholdsvis kr. 400,- og kr. 800,-, som betales umiddelbart efter konsultationen via bankoverførsel.

 

Skype-konsultationer:

Jeg tilbyder samtaleterapi som fjernkonsultation via Skype.

En Skype-konsultation varer 50 min. og koster kr. 800,-, som betales umiddelbart efter konsultationen via bankoverførsel.
 
 
Guidede visualiseringer og videoøvelser:
 
Du vil som altid kunne få glæde af at anvende mine guidede visualiseringer og videoøvelser, som alle kan findes inde på min webshop, og som fremsendes via internettet. Lyt til en prøve hér.
 

Og hvis du lider af følgerne efter en hjernerystelse, har du også mulighed for at få hjælp derhjemme gennem mit web-baserede behandlingsprogram, som også kan findes inde på min webshop.

De bedste hilsner

Henny Klindt